Seafood van Sykes werkt samen met SimplyCook

Seafood by Sykes werkt samen met SimplyCook om onze klanten te voorzien van een gratis doos met receptenpakketten die u kunt combineren met onze heerlijke zeevruchten, zodat u thuis nog beter van de restaurantkwaliteit kunt genieten. Maak een perfect gekruide Thaise rode garnalencurry, of een pittige Cubaanse garnalenpasta, of fris je visgerechten op en probeer een aromatische Goan-viscurry of een plakkerige en zoete teriyaki-zalm.

Probeer SimplyCook

SimplyCook is uw nieuwe helpende hand in de keuken die koken eenvoudigweg heerlijk, betaalbaar en flexibel maakt.

Kook meer dan 140 door de chef-kok gemaakte recepten in een half uur of minder met hun unieke receptenpakketten. Elke kit wordt geleverd met 3 potjes plezier, verpakt met maximaal 23 ingrediënten, die een buitengewone smaak aan uw maaltijden toevoegen.

Koop gewoon 4-6 verse ingrediënten waar u ook maar wilt winkelen, alleen als u klaar bent om te koken (geen voedselverspilling meer).

Het is het voordeligste receptenabonnement, wat betekent dat je na je gratis eerste box elke week een nieuw gerecht kunt bereiden voor slechts € 2,50 per week (ontvang een doos met 4 receptenpakketten zo vaak als je wilt, voor slechts € 9,99)

Ontdek het eenvoudige plezier van SimplyCook en sluit je aan bij meer dan 100.000 gelukkige thuiskoks, die hebben genoten van 50 miljoen maaltijden (en er komen er nog steeds bij).

Try your first box for free (just pay £1 postage) and rediscover midweek cooking with a new ingredient: pleasure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *