Over ons

Majrada – Wat is dat?

Ons bedrijf is door de oprichter en eigenaar vernoemd naar de grootste rivier in zijn thuisland, Tunesië. Majrada, ook wel gespeld als Medjreda, Majardah, of Mejerha, kent zijn begin in het noord-oosten van Algerije hoog in de Atlas gebergte en mondt na ongeveer 450km uit in de Golf van Tunis in de middelandse zee.

Onze geschiedenis

Garnalen en vis was iets wat je voornamelijk op de markt kocht. De overtuiging dat dit ook in de halal supermarkten en andere kleinere retailkanalen zou lopen was destijds nog ondenkbaar. In 2008 werd Majrada opgericht en overtroffen de groeicijfers als snel de verwachting. Waar we in 2008 nog maar met 1 auto naar verschillende locaties in Nederland reden om de producten te bezorgen, zijn we vandaag met onze floot te vinden in heel Nederland, België, West-Duitsland en Noord-Frankrijk. Sinds 2017 verkopen wij onze producten onder onze eigen label: NOEN.

NOEN seafood

Om onze positie op de markt te verstevigen kozen wij ervoor om in 2017 onze eigen label te lanceren. Het was tijd om herkend en gekend te worden. Noen is een referentie naar de Koranische en Bijbelse personage en profeet Jonas die in het Arabisch ook wel Noen wordt genoemd. De profeet Jonas liet zijn missie voor God varen en verliet zijn volk. Hij keerde echter terug en kende het succes van zijn leven pas nadat hij was opgeslokt door een walvis.

Onze waarden

Als bedrijf hebben we vanaf dag 1 een aantal waarden hoog in het vaandel staan. Eerlijkheid naar mens en milieu is voor Majrada van groot belang. Door eerlijk en integer te zijn naar onze partners, klanten, leveranciers, afnemers en iedereen met wie wij zaken doen proberen wij bij te dragen aan een betere markt. Daarnaast is voor ons het selecteren op en het leveren kwaliteit van groot belang. En dit alles zegelen wij af met goede service naar de mensen om ons heen.