Het leveren van vis met een glimlach.

Ons bedrijf was gelanceerd in 2008, het jaar van de financiele crisis. Al vanaf dag een had Majrada te maken met ondernemen in economisch zwaar weer. Echter was de overtuiging dat juist de tijden van crisis hét moment zijn om je als ondernemen te bewijzen en onderscheiden. Het leveren van een dienst is meer dan het leveren van een product, het doel van Majrada is om een glimlach te tekenen op het gezicht van haar afnemers.

Ons verhaal

Look no further 

Ons bedrijf werkt nauw samen met veel grote spelers in de Benelux. Bij ons kun je terecht voor je benodigdheden, maten, kleuren en kwaliteiten. Dat voor een eerlijke prijs en een geweldige service. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Garnalen en Vissen en levert ook andere producten zoals snacks, groenten, en bladerdeeg. 

Al meer dan 10 jaar ervaring

Nam nibh purus, vestibulum sit amet semper quis, ultricies id odio. Vivamus eleifend eget odio quis ullamcorper. Phasellus id velit egestas, finibus lorem vitae, laoreet mi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Onze missie

Uw assortiment. Onze zorg

Vissen en garnalen komen in verschillende soorten, maten, geuren en kleuren. Je zou soms door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Wij als visgroothandel weten maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om het juiste assortiment met genoeg variëteit maar niet te veel spullen aan de juiste klant te bieden. Onze professionals helpen jou daarom met hun ervaring en inzichten om de juiste keuze te maken.

Word klant